• 06 36441674
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verjaardagsfeesten

Twee dagen achter elkaar een 50e verjaardag gevierd. Op 25 november een Abraham en op 26 november een Sarah. Beide feesten waren reuze gezellig. 

Wat hebben wij van Frank & Daniëlle genoten. Wat een prachtig feest met hun prachtige families, toffe vrienden en vriendinnen. Wij vonden het fantastisch dat jullie deze mooie dag bij ons hebben gevierd.

Op 29 september was het zover, de bruiloft van F&D. Wat een prachtig paar waren zij! Ze hebben samen met hun gasten heerlijk gedineerd bij De Feroaring, waar een barbecue foodtruck voor hen klaar stond. Na het diner trouwden F&D in de kerk, op loopafstand van De Feroaring. Na de kerkdienst luidde het bruidspaar het feest in met een verrassende openingsdans. De hele avond werd er gedanst in de zaal en buiten gekletst bij de vuurschalen. Na het feest bleven de gasten en het bruidspaar slapen, in de boerderij of op het grote veld bij de boerderij, dat was ingericht als camping. Wij vonden het fantastisch om iedereen zo te zien genieten. F&D, bedankt dat jullie deze speciale dag bij ons hebben gevierd.


Foto's door Sitiaisyah Postma

Bruiloft R&K

Eind april 2023 werd de eerste bruiloft gevierd bij De Feroaring. Met uitzondering van de ceremonie heeft het bruidspaar de gehele dag bij ons doorgebracht. Er is geluncht, getoost, gedineerd, gedanst en gezongen. Het was een prachtige dag met een prachtig bruidspaar. 

Foto's door Lisanne van der Ploeg fotografie

EnergieMasters